söndag 18 mars 2018

Mr Ross kör Yamaha, jag kör Honda och dottern har hunnit fylla 1.

Sitter i soffan med datorn i famnen. När jag kikar över skärmen ser jag min 1-åring på en madrass på golvet. Hon sover sin förmiddagsvila. Ibland hostar Hon och snörvlar till lite. Lite så som att Hon vill berättta var Hon är. Jodå gumman! Pappa ser Dig! Frun och de två andra flickorna är ute på. Hade  först på TV:n men kände rätt snart att det var ganska meningslöst. Amerikanska SitComs, matprogram och reseprogram. Inget som alls fångar mitt intresse. Sitter hellre och lyssnar på Dotterns andetag, även om datorfläkten gör sitt bästa för att överrösta det hela.
Ett ganska turbulent år är bakom oss. Vi fick vår hett efterlängtade Ingrid. I sin litenhet har Hon gett oss något så ofantligt stort. Ett barn är alltid stort. Javisst! Men känner också hur Hon är beviset på att en kamp som har varit både lång och tung har fått ge med sig. Livet segrar. Det går liksom inte att vara nere några längre stunder när en 1-åring kommer ibland krypande, ibland halvt staplande på darriga ben emot en. Nu kanske det där lät som att jag inte ser någon annan glädje än min lilla dotter..? Fel! Hela min familj är min glädje. Men menade blott det att Hon, den lilla, över huvudtaget finns hos oss är ett bevis på att livet segrar. Fanns en tid när jag inte trodde på att vi (JAG) skulle ha kraft eller möjlighet med fler barn. Men igen, livet segrar.
Med risk för att jag vältrar samma saker om och om igen här på sidan, ber om ursäkt. Vad hjärtat är till fyllest av sprudlar munnen.

Nu när dottern somnade och jag lämnade för mig själv i stugan hade jag tänkt ta en drabbning med städningen. Plocka upp fotbollssockor, Lego, kuddar, fjärrkontroller och dylikt från golvet. Mata diskmaskinen och tvätt-diton och kanske vika in lite kläder i skåpen. Mmm.. gick sådär. Lämnade med datorn i famnen. Förutom detta inlägg som Du nu läser sitter jag även och söker efter några bra sidor med referat från MotoGp. Valentino Rossi #46 har skrivit på för två år till för Yamaha och det ska bli intressant att se hur säsongen fortskrider. Städa kan man väl göra sen..

Tack för ordet. Ha en bra dag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar