tisdag 15 april 2014

Att pilla med en mc-motor är skönt för själen

(Harkel, harkel.. hörs svagt i bakgrunden.)
Hej! Minns Ni mig? Det börjar vara ett tag sen. Sen vadå? frågar Ni väl då. Inte så att Ert liv stått stilla och väntat. Väntat på något livstecken, en uppdatering från mig. Må så vara. Men tanken med denna blogg har sedan starten varit att med jämna mellanrum uppdatera både Er och mig själv med storyn kring livet och dylikt.
Vad har då hänt sedan sist? Inte mycket, ska jag vara ärlig. Det har varit rätt mycket tid hemmavid. Youtube har varit en god vän. Tittat på filmer, men även tittat rätt mycket på diverse videon med mitt favoritämne, min motorcykel. Har haft min egen motorcykel sönderplockad för en liten renovering. Då har Youtube vid ett flertal tillfällen bistått med både tips, men även fakta som kanske inte stämmer överens med verkligheten. Ni vet var Ni hörde det först: inte allt på Internet är sant och sanning..!
Jobbet får tillsvidare vänta. De funkar inte. Jag var dit en dag och hälsade på. Jag var dit vid lunchtid, så jag skickade kompisen på lunch. Tänkte att jag dejourerar ett tag. Fixade en par grejer och betjänade ett par kunder, men sedan sa det stopp. Svetten flödade, hjärtat klappade frenetiskt innanför bröstkorgen och koncentrationen åkte ut genom fönstret snabbare än en avlöning. Kvällen och dagen efter hade jag feberfrossa och huvudvärk.
Följaktligen var jag inte riktigt beredd på det som krävs av mig. Eller, jag är nog helt medveten, men kanske inte riktigt beredd på att det skulle sparka bakut på det viset det gjorde.
Har sedan ovannämnda fadäs varit på väldigt dåligt humör. Jag börjar bli trött på detta. Trött på att vara trött, är ett uttryck jag allt som oftast kommer tillbaka till.
Har tagit renoveringen av min motorcykel som en avkoppling från allt annat. När man pillar med en motor som sedan skall snurra på flera tusen varv per minut mellan min knän, då finns det inte rum för särskilt stora misstag. En trevlig avkoppling som nu ändrar lite i art i och med att jag istället för att bara skruva nu även kan åka ut och köra.
Må så vara att detta inlägg inte förde med sig något nytt, något revolutionerande. Det är kanske inte ens vidare intressant att läsa, vad vet jag. Men där var det då, mitt inlägg. Svart på vitt, men kanske utan någon röd tråd.

Tack för ordet, ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar